NederlandsUnited-KingdomGermanyFranceItaly
Camping Amsterdam Gaasper
 

Welkom op de Gaasper Camping Amsterdam

kamperen op een steenworp afstand van het centrum!

Bent u op zoek naar een gezellige en betaalbare camping in Amsterdam? Dan is de Gaasper Camping Amsterdam de beste keuze! De camping bevindt zich op een unieke locatie in het groen. Bovendien heeft de camping een ideale ligging ten opzichte van het openbaar vervoer!

Slechts 15 minuten vanaf het centrum

Op loopafstand treft u de metro die u binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt. Deze metro vertrekt elke tien minuten en rijdt van 's ochtends vroeg tot middernacht. Ook 's nachts kunt u gewoon thuiskomen; de nachtbus stopt nabij de camping.

De ideale plek om reisgenoten te ontmoeten

Elke zomer verwelkomen wij duizenden toeristen vanuit de hele wereld: van backpackers tot families en van cityhoppers tot ervaren kampeerders. Het is dan ook de ideale plek om reisgenoten te ontmoeten met wie je de leukste reistips over Amsterdam uit kunt wisselen. Daarnaast biedt onze camping ook vele extra's zoals gratis wifi internet en museumkortingskaarten. Ook kunt u bij ons fietsen huren voor een dagje Amsterdam of bijvoorbeeld een dagtochtje naar een van onze mooie natuurgebieden.

Heerlijk ontspannen aan de Gaasperplas!

Heeft u genoeg van de drukke stad? Of wilt u gewoon een lekker dagje ontspannen? Ga dan naar het Gaasperpark dat rondom de camping ligt. Dit stadspark vormt een soort stalenkaart van Hollandse landschapstypen: weides met een Fries molentje, een duingebied en uitgestrekte lanen met knotwilgen. Ook vind je hier een van de mooiste stadsstranden van Amsterdam waar je op een zwoele zomerse dag heerlijk kunt zonnen!

hoofdgebouw