NederlandsUnited-KingdomGermanyFranceItaly
Camping Amsterdam Gaasper
 

Faciliteiten

Gratis internet

Wilt u uw vakantiefoto's doorsturen naar het thuisfront of even je emails checken? Geen probleem. Vanaf bijna de hele camping kan je gewoon met je Smartphone of je laptop inloggen op het draadloos internet netwerk. En dit is helemaal gratis!

Restaurant voor een lekkere daghap of snelle pizza

terras Op vakantie heeft u eindelijk eens even lekker tijd voor u zelf! Logisch dat u geen zin heeft om te koken. Desalniettemin wilt u natuurlijk wel lekker eten. Kom daarom naar ons sfeervolle restaurant. Op ons terras en binnen is het heerlijk toeven. We bieden iedere dag een gevarieerd menu!. Of kom langs voor onze vers gemaakte pizza's. Die kunt u ook makkelijk afhalen en lekker opeten bij de caravan of voor de tent. Ons restaurant is bovendien de ideale plek om reisgenoten te ontmoeten. Leun achterover en wissel onder het genot van een biertje de leukste reistips over Amsterdam uit.

Van verse broodjes tot luchtbedstoppen: je vind het in onze campingwinkel

Auto ingepakt, koffer dicht en toch dat gevoel dat je iets bent vergeten? Geen probleem. In onze campingwinkel hebben we een uitgebreid assortiment kampeerspullen en cosmetica-artikelen, van tentharingen tot shampoo en zelf complete slaaptenten. Ook kun je in onze shop terecht voor vers gebakken broodjes
en heerlijke koffie.
Kortom: alles wat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf op de Gaasper Camping.

supermarkt binnen supermarkt binnen supermarkt van buiten

Amsterdam per fiets, de leukste manier om de stad te verkennen!!

In geen stad ter wereld fietsen de inwoners zo veel als in Amsterdam. De fiets is dan ook het ideale vervoermiddel om Amsterdam te verkennen. De stad is relatief klein en goed ingericht op fietsers. Wist u dat Nederland meer tweewielers telt dan inwoners? Zeiden ze niet: When in Rome, do as the Romans do? Kortom: pak die fiets!
Wil je zelf Amsterdam per fiets verkennen? Dat kan, want bij ons op de camping kan je je eigen fiets al vanaf € 7,- huren. Binnen een half uurtje ben je met de fiets in het centrum.

speeltuin

Overige faciliteiten

  • Wasserette
  • Toiletten, Was- en Douchegelegenheden
  • Babywas- en verzorgingsplaats
  • Watertappunten
  • Speeltuin
  • Gasdepot
  • Stortplaatsen chemische toiletten
  • Service Station campers