Accommodatie

Gaasper Camping Amsterdam ligt op het voormalige terrein van de Floriade, een unieke bloemententoonstelling. Het Gaasperpark is hierdoor echt een uniek en prachtig stadspark, met bovendien een populair stadsstrand. Dankzij de uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer ben je ook binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam. Of je nu naar onze camping met een caravan komt, met een camper of met een trekkerstentje, wij zullen er alles aan doen om je verblijf op Gaasper Camping Amsterdam zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Reserveren
Met je camper of caravan midden in het groen.

Gaasper Camping Amsterdam heeft het beste van twee werelden: genieten van Amsterdam, onze bruisende wereldstad, en tot rust komen tussen het groen op onze camping. Voor zowel caravans, groot en klein, als voor campers heeft Gaasper Camping Amsterdam mooie ruime plekken beschikbaar die van alle denkbare gemakken zijn voorzien; stroom, draadloos internet (gratis), en uiteraard schone toiletruimtes en douches binnen handbereik.

Service & Praktische info

Je hebt beschikking over stroom bij je kampeerplek tot 10 Ampère. Het bijvullen van je watertank is gratis, net als het legen van je chemisch toilet. Daarnaast bieden wij onze camping service.

* Tip: reserveer snel, dan ben je van een plaats verzekerd.

...
Reserveren
Relaxed kamperen met een tent

Met je tent naar Amsterdam? Wanneer je liever in het groen zit maar met het centrum op 15 minuten afstand, kom je kamperen bij Gaasper Camping Amsterdam. Kampeerders hebben op Gaasper Camping Amsterdam een heerlijke tijd. Op de tenten-veldjes is het gezellig, het sanitair is schoon en in onze sfeervolle horeca, de Gaasper Bistro, kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Service & Praktische info

Wij bieden gratis internet, schoon sanitair, een gezellig restaurant en een eigen supermarkt voor je boodschappen.

* Tip: reserveer snel, dan ben je van een plaats verzekerd.

...
Contact
Langdurig verblijf

Wil je tijdelijk woon-werkverkeer overbruggen of heb je om een andere reden tijdelijk een andere plek nodig? Dan is ons maandarrangement wellicht een goede oplossing. Onze camping biedt ruime plaatsen door groen omgeven, en temidden van alle rust. Onze plaatsen zijn van alle gemakken voorzien.

Neem contact op met onze receptie: 020 – 696 73 26

...
Onze camping locatie