Camping in de buurt van Muiden

De Gaasper Camping ligt in de omgeving van Muiden. Op ongeveer 10 minuten rijden met de auto of 30 minuten met de fiets ben je er al. De camping is groen en rustig, waardoor het een perfecte uitvalsbasis is als je Muiden, Weesp of Amsterdam wilt ontdekken.

Faciliteiten
Camping in de buurt van Muiden

Ben je opzoek naar een camping in de buurt van Muiden? Dan is de Gaasper Camping een optie om te overwegen: onze camping is gelegen aan het Gaasperplas, op ongeveer 15 minuten rijden van Muiden. We zijn een kleinschalige camping met uitstekende voorzieningen: zo ligt onze camping aan de Gaasperplas, is er een kinderspeelplaats, gratis wifi en hebben we een gezellig restaurant met terras. Ook is er een bakkerijtje aanwezig waar je elke ochtend verse broodjes kunt bestellen voor een heerlijk ontbijt.

...
Wat is er te doen in Muiden?

Muiden staat bekend als een pittoresk dorp in de omgeving van Amsterdam waar je tot rust kunt komen. Je vindt er meerdere gezellige eetgelegenheden en je kunt zelfs teruggaan in de riddertijd door een bezoek te brengen aan het Muiderslot. Mocht je liever iets actiefs willen doen, dan is dit ook een uitstekend gebied om te fietsen. De camping ligt op ongeveer 30 minuten van Muiden en gaat door Weesp en langs de rivier Vecht. Informeer voor fietsroutes bij onze receptie.

Direct reserveren?

Tip: reserveer (op tijd), dan ben je verzekerd van een plek! Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij je om (tijdig) te reserveren voordat je afreist naar Gaasper Camping. En… reserveren is gratis! Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan. Reserveer je liever niet online? Bel dan tijdens onze openingstijden met de receptie: 0031 – (0)20 – 696 73 26.