Faciliteiten

Op Gaasper Camping Amsterdam doen wij er alles aan om iedereen een fijne vakantie te bezorgen. Daarom kan je overal op de camping draadloos (en gratis!) internetten. En wij verkopen toegangskaarten voor alle populaire attracties, zodat jij niet meer in lange rijen hoeft te staan. En je hoeft je je geen moment te vervelen: drink een drankje aan de gezellige bar, duik in de Gaasperplas of speel een potje tafeltennis.

Gezellig restaurant

Voor een lekkere daghap of een snelle pizza

Op vakantie heb je eindelijk eens even lekker tijd voor jezelf! Logisch dat je geen zin hebt om te koken. Desalniettemin wil je natuurlijk wel lekker eten. Kom daarom naar ons sfeervolle restaurant de Gaasper Bistro waar we je graag ontvangen voor een drankje, hapje, ontbijt, een snelle lunch of een compleet diner.

En onze bar is bovendien de ideale plek om reisgenoten te ontmoeten. Leun achterover en wissel onder het genot van een biertje de leukste reistips over Amsterdam uit.

Campingwinkel

Van verse broodjes tot luchtbedstoppen: je vind het hier

Auto ingepakt, koffer dicht en toch dat gevoel dat je iets bent vergeten? Geen probleem. In onze campingwinkel hebben we een uitgebreid assortiment. Van tandpasta tot tentharingen, van Nutella tot shampoo, van slaapzakken tot paracetamol. Ook kun je in onze shop terecht voor vers gebakken broodjes en heerlijke koffie. Kortom: alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf op Gaasper Camping Amsterdam.

Bubbels op bed
Wil jij jouw vriend of vriendin verrassen met een romantisch ontbijt op bed? Maak dan gebruik van de ‘champagneontbijt-service’; dan bezorgen wij jou een heerlijk begin van de dag met belegde broodjes, bubbels en fruit. Bij onze campingwinkel vind je meer informatie over dit bijzondere arrangement.

Gratis Internet

Altijd bereik via onze gratis WiFi

Wil je jouw vakantiefoto’s digitaal versturen naar familie of vrienden? Of wil je even snel je emails checken? Geen probleem. Overal kan je met je smartphone of laptop inloggen op het snelle wifi internet netwerk. En het mooie is, het kost je niets extra’s!

Fietsverhuur

Amsterdam per fiets, dé leukste manier om de stad te verkennen!

In geen stad ter wereld fietsen de inwoners zo veel als in Amsterdam. De fiets is dan ook het ideale vervoermiddel om Amsterdam te verkennen. De stad is relatief klein en goed ingericht op fietsers. Wist je dat Nederland meer tweewielers telt dan inwoners?

Wil je zelf Amsterdam per fiets verkennen? Dat kan, want bij ons op de camping kan je voor een kleine vergoeding je eigen fiets huren. Met een half uurtje ben je met de fiets in het centrum. Vind je dit te ver? Je kunt de fiets ook meenemen in de Metro of ophalen bij een van de 4 Macbike punten in het centrum.

Openbaar Vervoer

Dagkaarten voor het openbaar vervoer, de goedkoopste manier om Amsterdam te verkennen

De Dagkaart voor het openbaar vervoer is de handigste en voordeligste manier om te reizen; je kunt met deze kaart onbeperkt gebruik maken van alle metro’s, (nacht)bussen en trams in heel Amsterdam. In onze receptie kan je deze kaarten kopen.

Dagen Prijs
1 dag € 8,50
2 dagen € 13,50
3 dagen € 19,-
4 dagen € 24,50
Museum Tickets

Omzeil wachtrijen van musea en koop je kaartje alvast bij ons op de camping!

Geen zin om in de rij te staan bij musea, Madame Tussauds, rondvaartboten en andere attracties? Koop je kaartjes dan alvast bij ons op de receptie. Bovendien kan je sommige kaarten ook nog eens met een aanzienlijke korting kopen!

Iamsterdam City Card, toegang tot musea en het openbaar vervoer. Ben je van plan om veel musea te bezoeken? Koop dan de I Amsterdam City Card. Met deze kaart kun je ook nog eens gratis gebruik maken van de bus, de tram en de metro. Bovendien kun je met deze kaart een gratis rondvaart maken, een unieke manier om Amsterdam vanaf het water te bekijken. De I Amsterdam City Card is verkrijgbaar op onze receptie Klik hier voor meer informatie.

Reserveren
Prijzen & Reserveren

De tarieven van Gaasper Camping Amsterdam zijn afhankelijk van het seizoen. Op onze kalender kan je kijken wanneer het bij ons hoogseizoen is of laagseizoen.

Tip: reserveer (op tijd), dan ben je verzekerd van een plek!

Om teleurstellingen te voorkomen verzoeken wij je om (tijdig) te reserveren voordat je afreist naar onze camping. En… reserveren is gratis! Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan.