Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt voordat je bij ons reserveert, op deze pagina vind je een aantal veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Ons team helpt je graag!

Veelgestelde vragen

Kijk bij de openingstijden voor meer informatie.

Kom je met een tent, dan kan je alleen inchecken binnen de receptietijden. Het is helaas niet meer mogelijk buiten de receptietijden een tentplaats te krijgen.

Kom je met een camper of caravan (geen dubbelassers), dan kan je buiten de receptietijden middels onze selfservice ‘check-in/check-out kiosk’ zelf aanmelden tot 22:30 uur. Gasten met tenten kunnen zich hier niet aanmelden. De betaling gaat via een betaalautomaat (alleen pin of creditcard betalingen).

Gedurende het laagseizoen kan je inchecken vanaf 11:00 uur, in de hoogseizoenperiodes vanaf 12:00 uur. Uitchecken is gedurende het hele seizoen om 12:00 uur. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk wat langer te verblijven, doch na 12:00 uur wordt voor elk vestreken uur per equipe € 3,00 in rekening gebracht.

Het maken van een boeking via onze website is gratis.

In het voor- en naseizoen is het niet noodzakelijk om te reserveren, maar vooral tijdens Nationale Feestdagen en in het hoogseizoen zijn onze camper- en caravanplekken erg populair. Reserveer jouw plekje op tijd!

Je kunt een reservering altijd kosteloos annuleren. Vanzelfsprekend wordt het zeer gewaardeerd als je echter tijdig doorgeeft. Je moet er ook rekening mee houden dat een gereserveerde plek op de dag van aankomst na 18.00 kan worden vrijgegeven.

Ja.

Ja, douchemuntjes kosten €0,80 voor 5 minuten douchen.

Nee dat kan niet, uiteraard ben je wel van harte welkom om langs te komen.

Ja, de camping is 24 uur per dag met het openbaar vervoer bereikbaar. Nachtbus N85 rijdt van en naar het Centraal Station en de Gaasper Camping Amsterdam.

Nee.

Nee.

De maximale grootte van een tent is 4 * 4 meter en maximaal 4 personen per tent.

Nee, er is geen elektriciteit voor tenten. Telefoons en batterijen kun je voor een geringe vergoeding opladen bij de receptie.

Nee, de auto kan geparkeerd worden aan de rand van het tentenveld.

Nee, dat kan niet.

Ja dat mag, mits de BBQ op pootjes staat en minimaal 25 cm van de grond.

Honden zijn welkom op de Gaasper Camping Amsterdam, als je in een camper/caravan verblijft. Dus niet als je in een tent verblijft. Voor honden rekenen wij een kleine toeslag. Honden moeten tijdens hun verblijf altijd aangelijnd zijn en uitgelaten worden buiten het terrein van de camping.

10 Ampere (CCE aansluiting)

Er zijn geen lockers of bagageruimte op de camping. Wil je op de dag van vertrek je spullen veilig achterlaten om nog even de stad in te gaan? Huur dan een bagagekluis op één van de grote stations. Op Amsterdam Centraal, bijvoorbeeld.

We hebben tenten en kampeerspullen zoals matjes, luchtbedden en slaapzakken te koop in onze campingwinkel. Je kunt ze niet bij ons huren.

Nee, dat mag niet.

Wij hanteren een maximale verblijfsduur van 21 dagen per jaar.

Vermeld de grootte van uw camper of caravan en of u gebruik wilt maken van elektra. Er zijn voor campers plekken met stroom en zonder stroom beschikbaar.

Ja, je kan op de camping fietsen huren, tevens mooie fietsroutes beschikbaar.

Nee, er is geen centrale keuken aanwezig, wel ben je van harte welkom om een hapje te eten in ons restaurant of eten te kopen in de supermarkt.

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?

Voor meer informatie kun je altijd telefonisch contact met ons opnemen, via email of middels het contactformulier.